Oli Lukner logo

Za več informacij mi pišite na naslov:

info@zdravljenje.si

Odpuščanje

Ni lepše izkušnje kot ugledati sebe v obrazu tistega, ki smo mu odpustili.

Kaj je odpuščanje?

Odpuščanje je izkušnja, ki te za vedno globoko transformira, preobrazi.

Izhaja iz tvoje odločitve, da želiš biti srečen.

Kako se počutiš, ljubo bitje, ko nekomu zameriš? Najbrž ne preveč dobro. Mu težko pogledaš v oči? Pripoveduješ o svojem "prav" drugim? Opažaš, kako te vse to utrudi? Bi si želel pridobiti znanje, kako ven iz te bolečine? Bi si želel odnosov, ki bi te osrečevali in izpolnjevali? Nisi še uporabil pravega orodja za odpuščanje, naj te potolažim: 

"Odpuščanje", ki ga pozna ta svet, ne nudi prav nobene utehe. V tem svetu je "odpuščanje" mentalen proces, ne pa globoka sprememba v duši. Je maska, ki skuša skriti naše lastno trpljenje in vse temne misli, ki jih mislimo o sebi.

Za naš ego je odpuščanje blaznost. Prikazuje, kako boš z odpuščanjem izgubil svoj »prav« in kako bo »krivec« imel več od tega. Zato je podzavesten odpor proti odpuščanju tako velik.

Razumem ta tvoj odpor.

Zato te skozi nova znanja popeljem postopoma, kot otroka, ki se uči hoditi ali ptico, ki se uči leteti. Varno, nežno in z zaupanjem. Naučim te pogledati nase in na svet drugače. Nepredstavljivo, kajne? 

Kaj prinese odpuščanje? 

Ko odpustiš mami, očetu, otroku, prijatelju in vsem dogodkom, ki senčijo tvojo luč, postane vsak tvoj odnos svet, izpolnjen z ljubeznijo, ti pa se osvobodiš.

Odpuščanje je zato najlepše darilo, ki ga lahko pokloniš sebi in svetu.

Vsa moja učenja v osebnem in duhovnem mentorstvu in v Šoli neustrašnega srca vodijo v odpuščanje. 

OSEBNO IN DUHOVNO
MENTORSTVO
ŠOLA
NEUSTRAŠNEGA SRCA

Odpuščanje ti da vse.

A ti tudi odvzame vse, kar zdaj verjameš o sebi in drugih.

Si pripravljen prejeti vse s tem, da se odpoveš niču?