Oli Lukner logo

Za več informacij mi pišite na naslov:

info@zdravljenje.si

 

Vse življenje se ukvarjamo s problemi. Kaže, da jih je na tisoče. Rešiš enega, drugi se odpre. Vse življenje smo zaposleni z njimi kot mušketir s sabljanjem. Vse resnično pa, žal, ostaja v ozadju.

Problem pa je en sam: Svoje življenje oblikuješ glede na to, kar verjameš, da si.

Če verjameš, da si samo telo, si zaradi ločenosti podvržen nenehnim spremembam tega sveta. Prav nobene utehe, ne miru ne moreš najti v svetu, kjer se doživljaš kot žrtev zunanjih okoliščin in kjer se ti zdi, da moraš nadzorovati vse, kar je ločeno od tebe. Bojuješ se, tekmuješ z drugimi, misliš, da te uspeh opredeljuje kot dovolj vrednega. Ta boj te plaši in utruja.

Če veš, da si neuničljivo duhovno bitje, gledaš nase in na svet z očmi sprejemanja, modrosti in sočutja. Zavedaš se, da tvoja odločitev, kako boš gledal nase in na ta svet (z ljubeznijo ali s strahom), ustvarja izkušnjo, ki jo imaš. Ker si tvoje srce želi izkušati ljubezen, povezanost, harmonijo, srečo in mir, to tudi ustvarjaš. Običajnemu razumu je to povsem nerazumljivo: ko se odločiš vstopiti v vlak Duha in resnice, se v tvojem življenju naravno dogajajo čudeži. Bistvo teh čudežev je, da prinašajo popolno notranjo izpolnitev.

Stari svet zaradi tebe, ki si se odločil gledati s srcem, odhaja. Hvala ti! Naj tvoje življenje presvetli luč tvoje veličine. V Šoli neustrašnega srca se boš naučil:


Nisi majhen, velik si.
Nisi naključni popotnik, kreator si.
Nisi žrtev zunanjih okoliščin, učitelj in učenec si.

Šola neustrašnega srca je:

 • Zate, ki se želiš v svojem mišljenju in delovanju približati velikim duhovnim mojstrom sveta in osmisliti svoje življenje.
 • Zate, ki iščeš mir, spravo, ljubezen in odpuščanje.
 • Zate, ki bi si rad prihranil na stotine življenj in bi rad izstopil iz mentalnega kaosa, ki si ga pridobil z vzgojo in ki ga neprestano, brezplačno oglašuje ta svet.
 • Zate, ki imaš srce in pogum, da si se (postopoma in varno) pripravljen odpovedati temu, kar ti je desetletja povzročalo bolečine.

 

Šola je nastala na pobudo vas, ki si v osebnem in duhovnem prebujenju želite resnične izkušnje. Lahko rečem, da sem se vse življenje pripravljala na to, da ponudim znanja, ki niso nasprotujoče si polresnice, pač pa jasno začrtana pot, v katero lahko zaupamo in nam daje jasne, resnične rezultate.

Morda tudi sami občutite nujo, da končno prevzamete odgovornost za to, kar mislite in ustvarjate in tako postopoma soustvarjate svet, ki je vreden svetosti prav vsakega bitja. Čas je, da se prebudimo in se zavemo, da ne država, ne politiki, ne kdo drug ne bo spremenil okoliščin, v katerih ljudje po vsem svetu živimo.

Rešitev je v nas samih.

Moje sporočilo je, da se vse preobrazbe lahko zgodijo le v umu. Svet v naših očeh postane drugačen, ko se odločimo gledati s srcem. Znanje, ki sem ga pripravila za vas v ta namen, je znanje za življenje.

To, da iščemo in ne najdemo, nas postopoma spravi v stisko, včasih v globoko razočaranje ali depresijo. To je zelo dobro startno izhodišče za strastne iskalce notranjega miru, ki ste pripravljeni vložiti del svojega časa, energijo in namero v to, da se resnično najdete. Poplavi ponudbe »instant rešitev« se lahko samo nežno nasmejem, saj iz lastnih izkušenj vem, da velike transformacije zahtevajo orlovo oko budnosti, znanje, ki je jasno in ostro kot britev in trdno odločitev, zavezanost, da po starem ne bomo več delovali.

Kaj pa je to, po starem? Projeciranje krivde na nekoga drugega, počivanje na bolečinah iz preteklosti, razvajanje v prepričanjih, kako smo majhni in kako se nam godi krivica, nejasni občutki krivde, ki nam pijejo energijo, mentalno reševanje problemov, ki ne vodi nikamor, strah, kontrola, obramba...Drama! Kaj bi naštevala- vsi živimo v svetu, kjer izzivov ni nikoli konec!

Problem je v tem, da marsikdo pomisli, da sam tega ne počne, vsaj ne pogosto. Vendar za preobrazbo, v katero bi vas rada peljala, ta zmuzljiva misel ni dovolj. Vsak od nas bi se zgrozil, ko bi si zares priznal, kaj si misli o sebi. Čas je, da spustimo krivdo in strah, ki ju nezavedno nosimo v sebi.

Predstavljajte si, da se nezavedne krivde in strahu osvobodite- tu se rodi ljubezen, ki je bila vedno v nas. Ljubezen, ki se razliva čez rob in je je dovolj za vse. Ljubezen, v kateri strah izgine.

Najbrž vam postaja jasno, da ne govorim o nekih »spremembah«, skozi katere naj bi postali »boljši« ljudje. To zagotovo že poznate in veste, da ne deluje. Ne zares. Resnica nas preobrazi tako, da življenju zaupamo, sledimo notranjemu Vodstvu, da smo lahko, nenazadnje, srečni brez posebnega razloga. Naše življenje postane čudežno, mehko in spontano.

Izzivi so tu le zato, da nam pomagajo zdrsniti v krizo in se končno in vendarle obrniti na Tistega v nas, ki pozna vse odgovore. Saj poznate to: sploh ne verjamete v Boga, v krizi pa se spustite na kolena in ga prosite za pomoč... :) In, nenazadnje, On celo pomaga! :)

Moj pogosto izrečen stavek na terapijah je: »Brez Boga ne gre«. Zakaj? Ker brez ljubezni ne gre. Mi smo ljubezen sama. Lahko počnemo karkoli, temu dejstvu ne bomo mogli nikdar ubežati. Želim, da to postane vaša/naša izkušnja in ne le neka nejasna teorija.

Udejanji se v zdravljenju naše osebne zgodbe, zdravljenju naše ožje družine in družine človeštva. Ozdraviti pomeni videti in živeti resnico enosti vsega, kar zdaj vidimo kot ločeno. Tovrstno zdravljenje ne pomeni, da za okolico postanemo »čudni«. :) Pomeni živeti običajno življenje, s toliko več sreče in lahkotnosti.

Če bi vas zanimalo živeti v toku Njegovega Vodstva, vam lahko pokažem pot, ki je neskončno enostavna. Ne bomo se ukvarjali s problemi, preteklostjo in travmami. Obljubil nam je, da bo vse to preobrazil On sam, če se bomo tem zapletenim mislenim igram le pripravljeni odpovedati! Da to deluje, vem iz izkušnje, ki traja.

 

Pogoj za vpis v Šolo neustrašnega srca

Strastna namera spoznati samo/ samega sebe in jasna odločenost na vajo z nekoliko discipline.

 

Pričakujete lahko

 • Jasen teoretičen del, ki prebuja resnico, ki je že v nas
 • Praktične vaje in izkušnje
 • Dnevne domače vaje
 • Pisni material za boljši uspeh in nekaj prijetnih presenečenj
 • Sproščenost

 

Informacije o Šoli neustrašnega srca

 • Šolanje poteka ob sobotah dopoldan, enkrat mesečno, od septembra do konca junija
 • Datumi: kmalu
 • Rezervirajte si označene sobote dopoldan od 8.00- 12.00. Možno je podaljšanje do ene ure.
 • Prijave: na oli@zdravljenje.si
 • Delali bomo v zelo majhni skupini, zato, prosim, pohitite s prijavo
 • Cena Šole neustrašnega srca je 110 evrov mesečno

 

Z vajo, predanostjo in zavezanostjo resnici lahko v desetih mesecih na sebi naredite neopisljiv preboj. To je moj namen.

Se veselim- srečanja, dela, odkrivanja novih spoznanj skupaj z vami!

POŠLJI POIZVEDBO ZA
UDELEŽBO V ŠOLI NEUSTRAŠNEGA SRCA